Doe mee aan De Boerenversneller

leestijd
0

leestijd:
± 0 min.

 • Datum:
 • Auteur:


Vanaf 21 oktober is de inschrijving voor de tweede editie van de Boerenversneller geopend. Dit is een innovatieprogramma voor boeren die het anders willen doen. Tot en met dinsdag 10 december 09.00 uur kunnen boeren zich aanmelden.

Aan het programma kunnen vijftien boeren deelnemen. De Boerenversneller is een initiatief van De Nieuwe Boerenfamilie. In negen maanden tijd gaan vijftien boeren op zoek naar innovatiemogelijkheden binnen hun bedrijf. Waar ligt financiële ruimte? Wat willen ze veranderen? En wie kan daarbij helpen? In dit ondernemersprogramma krijgen de vijftien boeren alle gelegenheid om hun eigen ‘nieuwe boerenfamilie’ samen te stellen. Samen werken zij hun bedrijfsidee uit tot een nieuw verdienmodel.

De Boerenversneller gaat in februari 2020 van start en loopt tot in het najaar. Het programma bestaat uit masterclasses, excursies, online colleges, en een stevig coachingtraject. Alle informatie, zoals de data van de programmadagen, zijn te vinden op de website van De Nieuwe Boerenfamilie.

Bron: Transitie Coalitie Voedsel

Hou mij op de hoogte over nieuws binnen de thema’s

 • Velden aangeduid met een * zijn verplicht
 • Landbouw: Meerdere Smaken
  Regionale Kracht
  Ruimte voor Initiatief
  Het Verhaal van Flevoland
  Duurzame Energie
  Platform Circulair Flevoland
  Krachtige Samenleving