Dutch Food Week van 10 – 17 oktober 2020

leestijd
0

leestijd:
± 0 min.

  • Datum:
  • Auteur:


Van 10 tot en met 17 oktober is de Dutch Food Week: hét nationale podium waar genieten van voeding, voedselproductie en innovatie centraal staan.

Wat eten we?

De editie 2020 is ingericht rond het thema ‘verbinding’. Wat eten we en hoe komt het op mijn bord? Samen en gezond koken en genieten van eten wordt in onze huidige wereld misschien wel belangrijker dan ooit. In Dutch Food Week stimuleren we het kennis delen met elkaar op allerlei vlakken en tonen we nieuwe ontwikkelingen die met ons eten te maken hebben.

Activiteiten

Op woensdag 14 oktober om 14.30 uur is er het webinar: kansen voor food in het voedsellandschap. Je kunt deze bijeenkomst bijwonen door je aan te melden op onderstaande link:

Op donderdag 15 oktober om 14.00 uur staat het webinar Feeding the future op de agenda. Partijen uit de foodsector delen hun enthousiasme, kennis en kunde en laten zien hoe zij werken aan de productie, distributie en ontwikkeling van ons voedsel. Aanmelden kan hier.

Hou mij op de hoogte over nieuws binnen de thema’s

  • Velden aangeduid met een * zijn verplicht
  • Landbouw: Meerdere Smaken
    Regionale Kracht
    Ruimte voor Initiatief
    Het Verhaal van Flevoland
    Duurzame Energie
    Platform Circulair Flevoland
    Krachtige Samenleving