Flevo Campus organiseert: Het Grote Flevoland Diner 2021

leestijd
0

leestijd:
± 0 min.

 • Datum:
 • Auteur:


Logo Flevo CampusWe hebben meer dan genoeg redenen om weer een maaltijd met elkaar te delen, daarom nodigt Flevo Campus je graag uit voor Het Grote Flevoland Diner op vrijdag 27 augustus. Schuif je ook aan? En laat je je verrassen door het menu van de toekomst?

Het Grote Flevoland Diner vormt de afsluiting van de vierde editie van de Flevo Campus Summer School. De eerste lichting van het Village Food Pioneers Program neemt deze dag afscheid en de tweede ronde enthousiaste voedselondernemers kan uit de startblokken schieten.

Ook dit jaar heeft Flevo Campus een dynamisch programma ontwikkeld met als thema het menu van de toekomst. Wat staat er op het menu van de toekomst? Wie stelt het menu van de toekomst samen? Tijdens een interactieve wandeling blikken we terug naar het verleden, staan stil bij het heden om vervolgens samen vooruit te kijken naar de toekomst. Inspirerende ideeën worden gepitcht en de ondernemers van de Village testen hun concepten. En natuurlijk wordt tijdens deze avond het eten verzorgd door (onze eigen) Flevolandse talenten. Dus kom met een lege maag en laat je verrassen door de smaken van Flevoland.

Wil je dit niet missen?

Reserveer een ticket (vol=vol, max 100 plekken).

Datum: 27 augustus
Tijd: 15.30-21.00 uur
  15.30 uur – inloop
  16.00 – 18.00  uur wandeling over de Flevo Campus
  18.00 uur – opening van het diner
Locatie: De Village, Almere (exact adres en routebeschrijving volgt na aanmelding)

Coronamaatregelen

De dan geldende coronamaatregelen zijn van toepassing, zoals de 1,5 meter afstand tijdens de wandeling, de pitches en het eten. Wanneer het volgens de voorschriften nodig is, kan het betekenen dat we het evenement in een andere vorm moeten laten plaatsvinden.

Bron: Flevo Campus

Hou mij op de hoogte over nieuws binnen de thema’s

 • Velden aangeduid met een * zijn verplicht
 • Landbouw: Meerdere Smaken
  Regionale Kracht
  Ruimte voor Initiatief
  Het Verhaal van Flevoland
  Duurzame Energie
  Platform Circulair Flevoland
  Krachtige Samenleving