Het Nederlandse voedselsysteem na Corona

leestijd
0

leestijd:
± 0min.

  • Datum:
  • Auteur:

‘Elke crisis laat zijn sporen na – anders was het geen crisis. Zo ook de Coronacrisis, maar het is nog erg lastig om te voorspellen welke zaken straks gezien zullen worden als “voor Corona” en welke als “na Corona” als het gaat om ons voedselsysteem. Meer digitaal zaken doen, of het nu om videoconferencing of online eten bestellen gaat, zouden wel eens een blijvertje kunnen zijn nu we gedwongen geleerd hebben hoe dat moet. Maar geldt dat ook voor de toegenomen vraag naar duurzamere en gezondere producten en bezoeken aan de lokale boer?’

Lees het hele artikel van Drs. Krijn Poppe van de Wageningen Universiteit.

Hou mij op de hoogte over nieuws binnen de thema’s

  • Velden aangeduid met een * zijn verplicht
  • Landbouw: Meerdere Smaken
    Regionale Kracht
    Ruimte voor Initiatief
    Het Verhaal van Flevoland
    Duurzame Energie
    Platform Circulair Flevoland
    Krachtige Samenleving