POP3 met 2 jaar verlengd

leestijd
0

leestijd:
± 0 min.

 • Datum:
 • Auteur:


Op weg naar het nieuwe Gemeenschappelijk Landbouwbeleid (GLB in 2023) wordt POP3 met twee jaar verlengd. In 2021 en 2022 zal een beperkt aantal openstellingen voor provincie Flevoland beschikbaar komen. In de transitieperiode komt er een landelijke openstelling voor de JOLA-regeling. De doorlopende openstelling van het Leader programma Flevoland wordt verlengd. Houd voor actuele informatie de subsidieverordening op www.flevoland.nl en de openstellingskalender in de gaten .

Zo zal van maandag 28 juni 2021 09:00 uur tot en met vrijdag 17 september 2021 17:00 uur onder POP3+ opnieuw de maatregel “Fysieke investeringen in innovatie en modernisering van agrarische bedrijven” worden opengesteld, met een subsidieplafond van in totaal 5,75 miljoen euro. Het is dan mogelijk om binnen deze maatregel nieuwe subsidieaanvragen in te dienen.

Doel van deze regeling is stimulering van landbouwers om duurzaam te investeringen in innovatie en modernisering van hun agrarische bedrijf. Om ook in de toekomst een duurzame agrarische sector te hebben in Flevoland, is het nodig om te blijven innoveren en moderniseren. Daarbij rekening houdend met de omgeving, klimaat en biodiversiteit. Om landbouwers te stimuleren te investeren in duurzame vernieuwing van hun bedrijfsvoering, is in deze openstelling gekozen voor stimulering van investeringen die bijdragen aan verschillende doelen. Lees meer

Hou mij op de hoogte over nieuws binnen de thema’s

 • Velden aangeduid met een * zijn verplicht
 • Landbouw: Meerdere Smaken
  Regionale Kracht
  Ruimte voor Initiatief
  Het Verhaal van Flevoland
  Duurzame Energie
  Platform Circulair Flevoland
  Krachtige Samenleving