Terugblik Nationale Bodemtop

leestijd
0

leestijd:
± 0 min.

 • Datum:
 • Auteur:


Op woensdag, 11 november 2020 vond de Nationale Bodemtop online 2020 plaats.

Misschien was u erbij, misschien heeft u het gemist? Via de link kunt u dit event nog terugkijken. https://channel.royalcast.com/webcast/nationalebodemtop/20201111_1/

In een programma van ongeveer 60 minuten is met verschillende gasten gesproken over duurzaam bodembeheer en het Nationaal Programma Landbouwbodems.
De activiteiten van het Nationaal Programma Landbouwbodems in het afgelopen jaar zijn gepresenteerd en kwamen agrarische ondernemers en adviseurs aan het woord over uitdagingen en kansen op het gebied van duurzaam bodembeheer. Jan Jacob van Dijk van het Nationaal Programma Landbouwbodems sprak met ketenpartijen over de afspraken voor duurzaam bodembeheer.

Vervolg
In de periode na dit evenement zullen meerdere verdiepende sessies worden georganiseerd, om verder te spreken over onderwerpen die aan bod zijn gekomen op 11 november. Ook onderwerpen die niet aan bod zijn gekomen op de 11e, zullen besproken worden. Deze sessies geven deelnemers de kans om hun vragen en ervaringen te bespreken met experts.

Bron: Ministerie van LNV

Hou mij op de hoogte over nieuws binnen de thema’s

 • Velden aangeduid met een * zijn verplicht
 • Landbouw: Meerdere Smaken
  Regionale Kracht
  Ruimte voor Initiatief
  Het Verhaal van Flevoland
  Duurzame Energie
  Platform Circulair Flevoland
  Krachtige Samenleving