Themabijeenkomst digitale gezondheid

leestijd
0

leestijd:
± 0 min.

 • Datum:


Digitale ontwikkelingen staan niet stil. Ook op het gebied van gezondheidszorg vinden steeds meer digitale innovaties plaats. Wat dacht je van eHealth-toepassingen als een automatische medicijndispenser of een glucose- en een bloeddrukmeter die via een app gegevens doorstuurt naar de huisarts? Digitale innovaties hebben een steeds grotere invloed op de gezondheid van onze inwoners. WEL in Flevoland organiseert op donderdag 18 november 2021 van 16:30 tot 18:00 uur de themabijeenkomst ‘Digitale gezondheid’ in samenwerking met Proscoop. In deze bijeenkomst staan de perspectieven van de ontwikkelaar, professional en de inwoner centraal.

Gasten

Te gast zijn onder andere:

 • Sandra Migchielsen, projectmanager bij GezondheidFabriek
 • Martine Visser, voorzitter Flevolandse Patiëntenfederatie
 • Markus Oei, KNO-arts Flevoziekenhuis
 • Hendrika van Dijk, Projectleider Mensgerichte technologie Zorggroep Oude en Nieuwe Land
 • Klasina Korf, praktijkondersteuner Huisartsenpraktijk Het DOK Urk

Het webinar wordt geopend door Irene Korting, wethouder in de gemeente Dronten. Zij neemt ook als gast deel aan het rondetafelgesprek.

Voor wie

De bijeenkomst is bedoeld voor professionals uit zorg en welzijn, beleidsmakers en organisaties die aan de slag willen met initiatieven op het gebied van digitale gezondheid.

Aanmelden

Wil je fysiek bij deze bijeenkomst aanwezig zijn in De Meerpaal in Dronten, meld je dan aan. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. We volgen de RIVM-richtlijnen, dat betekent dat je een QR-code moet tonen bij binnenkomst. Voor iedereen die niet fysiek aanwezig kan zijn, maar het programma toch graag wil volgen, wordt er een livestream uitgezonden. Meld je dan aan bij WEL in Flevoland.

Hou mij op de hoogte over nieuws binnen de thema’s

 • Velden aangeduid met een * zijn verplicht
 • Landbouw: Meerdere Smaken
  Regionale Kracht
  Ruimte voor Initiatief
  Het Verhaal van Flevoland
  Duurzame Energie
  Platform Circulair Flevoland
  Krachtige Samenleving