Uitnodiging: Webinars Kansen Floriade Expo 2022

leestijd
0

leestijd:
± 0 min.

 • Datum:
 • Auteur:


De bouw van het Flevolandse paviljoen Food Forum op Floriade Expo 2022 is in volle gang. Het spectaculaire paviljoen met een groen dak op zeeniveau ligt pal naast de ingang van de Expo. De gevel van opgetilde aarde verbeeldt de vruchtbare bodem van Flevoland. Nieuwsgierig hoe het straks gaat worden? Neem alvast een kijkje met deze video-impressie.

Podium voor Flevolandse ondernemers

Floriade Expo 2022 met het thema ‘Growing Green Cities’ biedt de unieke gelegenheid om Flevoland nationaal en internationaal op de kaart te zetten en economische kansen te benutten. Niet alleen in Food Forum is Flevoland zichtbaar. We willen de hele provincie laten bruisen van activiteiten. Zo verbinden we Floriade aan de regio en andersom. Zet u uw bedrijf tijdens Floriade in de spotlights?

Pak uw kans en doe mee

Zo vaak gebeurt het niet: een wereldtuinbouwtentoonstelling met 2 miljoen bezoekers uit binnen -en buitenland in uw achtertuin. We verwachten veel zakelijke bezoekers die geïnteresseerd zijn in de innovaties die getoond worden en in het uitgebreide programma met internationale conferenties of deelnemen aan handelsmissies. Deze kans om uw bedrijf te presenteren en uw netwerk uit te breiden mag u niet missen. Floriade en Food Forum zorgen voor de juiste omgeving, helpt u mee met de inspirerende invulling?

Online bijeenkomsten

In een aantal korte online bijeenkomsten willen wij samen met u de kansen voor uw onderneming doorspreken. In de eerste bijeenkomst krijgt u algemene informatie. In de daarop volgende bijeenkomsten staat een deelonderwerp centraal. De komende 2 webinars zijn:

 • Webinar 1: Floriade Expo 2022 – Een introductie van de kansen en mogelijkheden.
  • 7 december van 11.00 – 12.00 uur.
 • Webinar 2: Kansen en mogelijkheden voor uw onderneming in Food Forum.
  • 10 december van 14.00 – 15.00 uur.

Lees hier het hele programma van beide webinars.

Hou mij op de hoogte over nieuws binnen de thema’s

 • Velden aangeduid met een * zijn verplicht
 • Landbouw: Meerdere Smaken
  Regionale Kracht
  Ruimte voor Initiatief
  Het Verhaal van Flevoland
  Duurzame Energie
  Platform Circulair Flevoland
  Krachtige Samenleving