Webinar Boerderij van de Toekomst

leestijd
0

leestijd:
± 0 min.

 • Datum:
 • Auteur:


Agrariërs en andere partijen met interesse in kringlooplandbouw kunnen zich de komende jaren laten inspireren bij Boerderij van de Toekomst. Het doel van Boerderij van de Toekomst is om bij te dragen aan de transitie van de Nederlandse landbouw naar een duurzaam bedrijfsmodel dat agrariërs in staat stelt om hun gewassen op een duurzame wijze te telen, met een positieve impact op de biodiversiteit en leefomgeving.

Online

Op donderdag 25 juni van 13.00 uur tot 14.00 uur willen we de opening van de Boerderij van de Toekomst alsnog markeren met een online lancering. Op deze datum komt www.farmofthefuture.nl online.
Daarnaast organiseren we ons 1e interactieve webinar, waarbij je virtueel een indruk kunt krijgen van de Boerderij van de Toekomst. Koen Klompe, onze Boer van de Toekomst, laat zien hoe het Field Lab eruit ziet in een virtuele rondgang. Projectleiders Pieter de Wolf en Wijnand Sukkel geven een toelichting op wat er de komende tijd gaat gebeuren. Tijdens dit interactieve webinar kunt u online met ons in gesprek middels de chatfunctie.

Aanmelden

U kunt zich via deze link aanmelden. (mocht de link niet werken plak dan deze link in uw browser https://www.wur.nl/nl/artikel/Meld-je-aan-voor-de-webinar-Opening-Boerderij-van-de-Toekomst.htm)
Vervolgens ontvangt u voor 25 juni de link voor deelname aan het webinar. We hopen u virtueel op de Boerderij van de Toekomst te ontmoeten!

Hou mij op de hoogte over nieuws binnen de thema’s

 • Velden aangeduid met een * zijn verplicht
 • Landbouw: Meerdere Smaken
  Regionale Kracht
  Ruimte voor Initiatief
  Het Verhaal van Flevoland
  Duurzame Energie
  Platform Circulair Flevoland
  Krachtige Samenleving