Circulaire kansen in de landbouw

Samen met de gemeente Zeewolde organiseren we op 19 november a.s. een online platformbijeenkomst, dit keer over landbouw. Flevoland is dé plek waar landbouw en de circulaire economie samen komen. Al een flink aantal ondernemers heeft de circulaire potentie van de landbouwsector ontdekt, waaronder uiteraard ook agrarische ondernemers.

Landbouw en circulaire economie

Welke kansen liggen er nog in de landbouw voor de circulaire economie? En welke kansen biedt de circulaire economie voor de landbouw? Daar willen we het tijdens deze platformbijeenkomst uitgebreid over hebben. Dus ben je een agrarische ondernemer die meer wil weten over de circulaire economie? Of heb je ideeën over hoe de landbouw kan bijdragen aan een circulaire economie? Meld je dan alvast aan voor de bijeenkomst. De keynote spreker is al wel bekend: PJ Beers van DRIFT!

Programma

Van 9.00 tot 10.00 is er een plenair deel, waarbij de wethouder van Zeewolde, de gedeputeerden Jan-Nico Appelman en Cora Smelik hun opwachting maken en waar we naast de keynote spreker ook nog een ondernemer aan het woord laten over zijn circulaire ervaringen en ambities.
Van 10.00 tot 11.00 is er gelegenheid om deel te nemen aan een aantal breakout sessies. Zo is het mogelijk om uitgebreid door te praten met keynote spreker PJ Beers.

Organisator Platform Circulair Flevoland
Gastspreker PJ Beers
Tijdstip 09.00 - 11.00 uur
Facilities Online
Deel dit evenement op

Dit veld mag niet leeg zijn. Selecteer een vervoermiddel.

Dit veld mag niet leeg zijn. Voer jouw vertrekpunt in.