Dutch Food Week 2020: 10 - 17 oktober
Dit jaar is het thema van Dutch Food Week: Wat eten we?
Dagelijks wordt iedereen meerdere malen geconfronteerd met eten, maar wat eten we nou eigenlijk precies? Waar komt ons voedsel vandaan? Hoe komt het van het land op ons bord? En hoe voedzaam is ons dagelijkse kost? Met de open vraag ‘Wat eten we?’ nodigen we iedereen uit om hierover met elkaar in gesprek te gaan. In elke klas, bij elk bedrijf en aan iedere keukentafel.
Dutch Food Week is hét nationale podium waar voeding, voedselproductie en innovatie centraal staan. Tijdens Dutch Food Week, dit jaar van 10 t/m 17 oktober, delen partijen uit de foodsector hun enthousiasme, kennis en kunde met de samenleving. Boeren en tuinders, ondernemers uit toeleverende en verwerkende industrie, retail, overheid en wetenschappers laten iedereen zien hoe zij werken aan de productie, distributie en ontwikkeling van ons voedsel.
Bekijk hier het programma voor Flevoland
Deel dit evenement op |