Expertmeeting Circulaire Economie

Gezocht: Flevolandse ondernemers met Circulaire ambities

Heeft uw bedrijf al een businessmodel dat leidt tot lokale winst voor omgeving en economie?  Verbruikt of gebruikt uw bedrijf onze omgeving? Gaat u met ons de uitdaging aan en ondernemen we samen in een duurzame Circulaire Lokale Economie (CLE)?  MBO College Lelystad daagt u uit samen te werken met studenten.

We zoeken innovatieve bedrijven die met ons, de lokale politiek en studenten, aan de slag willen om de transitie CLE vorm te geven. In Lelystad moet het mogelijk zijn samen een voedingsbodem te vinden om het gedachtengoed uit te werken en in praktijk te brengen binnen het onderwijs en de lokale economie. Het is een noodzaak het tij te keren. Met een aantal bedrijven hoopt het MBO College Lelystad een werkgroep te vormen die talenten de ruimte geeft. Denkt u zich eens in hoe het zou zijn samen te werken met studenten aan de circulaire toekomst van uw bedrijf. Vanuit een RIF subsidie hopen we voldoende middelen te hebben de eerste stappen aan te jagen. Als u daadwerkelijk bereidt bent te investeren in tijd, in uzelf en uw omgeving, dan bent u de maatschappelijk verantwoorde ondernemer die we zoeken. Twijfelt u hoe? Dan gaan we dat samen uitvinden!

Omgevingsvisie FlevolandStraks beeld: Agenda MBO College

De Circulaire Lokale Economie (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen) sluit aan bij de landelijke ambitie om in 2050 circulair te zijn.

Samen kunnen we werken aan een leeromgeving waar een CLE een gezamenlijk gedachtegoed is! Leiden we studenten op om zich te bewegen binnen een CLE? Dan hebben we een Business Model die leidt tot lokale winstgevende bedrijven die niet verbruiken maar gebruiken.

We zien u graag op 20 december 15.00 op de Abel Tasman!

Batavia-haven 1 (Boot ligt aan de kade in de havenkom). Parkeren VOC garage Batavia-haven

Organisator MBO College Lelystad
Tijdstip 15.00-17.00
Deel dit evenement op

Dit veld mag niet leeg zijn. Selecteer een vervoermiddel.

Dit veld mag niet leeg zijn. Voer jouw vertrekpunt in.