Informatieavond Gemeenschappelijk Landbouwbeleid (GLB)

Het nieuwe Gemeenschappelijk Landbouwbeleid (GLB) richt zich op de verdere verduurzaming van de landbouw. Zo worden boeren vergoed die, naast het produceren van voedsel, ook aandacht hebben voor de natuur en milieu. Wat betekent het GLB voor u als boer in Flevoland? Dat hoort u tijdens een informatieavond bij De Meeuwenhoeve in Lelystad. Het adres is: Meeuwenweg 28, 8218 NE in Lelystad. Er is op deze locatie voldoende, gratis parkeergelegenheid. De bijeenkomst start om 19.30 uur en duurt tot ongeveer 22.30 uur. U kunt zich aanmelden via het inschrijfformulier. Deze bijeenkomst wordt georganiseerd door het Ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit (LNV).

Webinars

De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) organiseert, naast de informatieavond, ook webinars. Deelnemen hieraan is gratis. Klik op de links hieronder om naar de webinars te gaan.

Meer informatie

Een samenvatting van het Nationaal Strategisch Plan (NSP) vindt u op toekomstglb.nl. Op de website van de RVO vindt u ook meer informatie over het GLB en het ANLB.

Dit veld mag niet leeg zijn. Selecteer een vervoermiddel.

Dit veld mag niet leeg zijn. Voer jouw vertrekpunt in.