Kick-off Energie Expertisecentrum

Energie Expertisecentrum Flevoland gaat met veel enthousiasme aan de slag om Flevolandse bedrijven met gerichte kennis én financiële middelen te ondersteunen bij de ontwikkeling van energiebesparings- en duurzame energieprojecten. Ook gemeenten en duurzame energie collectieven kunnen gebruik maken van deze expertise. Energie Expertisecentrum Flevoland is hét centrum waar kennis en ervaring voor succesvolle energiemaatregelen samen komen. Wilt u uw energievoorziening aanpakken, maar weet u niet hoe en bent u vastgelopen? Wij helpen!

Gedeputeerde Jop Fackeldey zal u verwelkomen, waarna de mogelijkheden van het expertisecentrum zullen worden toegelicht. Een aantal concrete projecten zullen zich presenteren met een energieke pitch. Vervolgens is er alle ruimte om informeel kennis te maken met de mensen van het expertisecentrum en andere genodigden tijdens de borrel.

Locatie: Provinciehuis, Visarenddreef 1, Lelystad

Programma:
14.30 – 15.00 Inloop met koffie en thee
15.00 – 15.15 Introductie Gedeputeerde Jop Fackeldey
15.15 – 15.30 Introductie Expertisecentrum Energie Flevoland
15.30 – 16.00 Pitches bedrijven met inspirerende energieprojecten
16.00 – 17.00 Borrel

Aanmelden voor het evenement kan door een email te sturen naar info@deonflevoland.nl. De hoeveelheid plaatsten is beperkt, dus geef u snel op.

Dit veld mag niet leeg zijn. Selecteer een vervoermiddel.

Dit veld mag niet leeg zijn. Voer jouw vertrekpunt in.