Manifestatie Circulair Flevoland

Heb jij je al aangemeld voor de Manifestatie Circulair Flevoland op 7 november?

Flevoland heeft de grote ambitie om circulair te worden. En dat uit zich al in tal van initiatieven en nieuwe business modellen. Heb je interesse in die richting of wil je verder geïnspireerd worden? Zorg dat je je aanmeld voor de Manifestatie op 7 november in Bant!

Eva Gladek (directeur van duurzaam adviesbureau Metabolic),  komt vertellen hoe bedrijven eenvoudig aan de slag kunnen met circulaire economie.
De Lelystadse Boer (een vereniging van 70 Lelystadse boeren) en de Plasticfabriek gaan in op het wegnemen van barrières om Flevoland in 2030 circulair te maken.
Kraaijvangers Architecten laat zien hoe ze een energieneutrale schoolcampus bouwen in Lelystad Stichting de Veldleeuwerik vertelt hoe je uit akkerbouw betere opbrengsten kan halen met zo min mogelijk input.
En historica Eva Vriend geeft antwoord op de vraag of Flevoland bij uitstek de plek is om aan de slag te gaan met circulariteit en innovatie.

Dit is maar een greep uit het programma.
Maar de bovengenoemde sprekers hebben jullie input, vragen en discussiepunten nodig.
Wat doen ondernemers en overheden binnen en buiten Flevoland al op het gebied van circulariteit?

Wat was de reden om al wel/niet met circulariteit aan de slag te gaan? Daarom willen we jullie van harte uitnodigen om met hen en met elkaar in gesprek te gaan. Meld je hier aan!

Om 13.00 uur ontmoeten we elkaar bij Eigen Wijze in Bant voor talkshows, keukentafelgesprekken en pitches. Van jonge bedrijven tot ervaren rotten in het vak. Onder leiding van Marijke Roskam gaan we met elkaar de discussie aan. Hoe we Flevoland circulair kunnen krijgen, maar ook wat het ondernemers oplevert. Om 17.00 uur sluiten we de dag af met circulaire en lokale hapjes.

Meld je hier snel aan!

Graag vragen we jullie om contacten uit jullie netwerk ook uit te nodigen voor de manifestatie. Zodat we steeds meer ondernemers en partners kunnen betrekken bij de uitdaging om Flevoland circulair te maken. Mocht je je bedrijf met circulaire ambities willen presenteren, ook daar is ruimte voor. Voor meer info kan je contact opnemen met het team Circulair van de provincie. We hopen jullie en jullie contacten op 7 november te zien!

#FLEVOCIRCULAIR2030

Programma
13.00 uur – Inloop met lunch
14.00 uur – Start programma door Marijke Roskam
14.15 uur – Talkshow 1918 tot 2030? Van Polderen naar Circulaire Economie
15.00 uur – Ronde 1 – En nu jullie! – Van keukentafel tot pitches
16.00 uur – Ronde 2 – En nu jullie! – Van keukentafel tot pitches
16.45 uur – En hoe nu verder?
17.00 uur – Borrel met circulaire hapjes

Dit veld mag niet leeg zijn. Selecteer een vervoermiddel.

Dit veld mag niet leeg zijn. Voer jouw vertrekpunt in.