Platformbijeenkomst Circulair Flevoland

Donderdag 14 maart, 08:00 – 10:30 uur (inclusief ontbijt)
Locatie: Stadsreiniging Almere, De Steiger 221, 1351 AX Almere

Heeft jouw bedrijf veel groene reststromen over en wil je dit graag circulair inzetten? Of ben je juist op zoek naar duurzame alternatieven voor gebruikte materialen? Kom dan naar de bijeenkomst van Platform Circulair Flevoland: Hét matchmaking event op gebied van circulaire economie in Flevoland.

De provincie Flevoland en gemeente Almere organiseren, samen met de andere Flevolandse gemeenten, een bijeenkomst vol inspiratie en uitwisseling over het circulair inzetten van groene grondstoffen, gebruikte materialen en plastic.

Keynote Spreker Paul Kragten

Paul Kragten, directeur en eigenaar van Van Duijnen Groep, zal ons meenemen in de duurzame bedrijfsvoering van Van Duijnen en de bewuste keuzes die zij hebben gemaakt. Van Duijnen is gevestigd in Almere en is leverancier van koffievoorzieningen voor op het werk en tapautomatisering en koelsystemen voor de horeca. Het bedrijf is volledig CO2-neutraal, steunt projecten als GulaGula in Indonesië en werkt samen met sociale werkplekken en kleine ondernemingen. Zo werkt Van Duijnen Koffie samen met The Compost Company en UpZwam om van koffiedrab hoogwaardig compost en oesterzwammen te maken. Op 14 maart zal Paul Kragten hier meer over vertellen en handvatten aanreiken voor andere bedrijven die ook hun bedrijfsvoering willen verduurzamen.

Kom je laten inspireren door collega-ondernemers, vind een partner om samen een nieuwe keten mee op te zetten (wij zullen je helpen met een ketenbegeleider) en leer van de interactieve workshops. Wij nodigen je van harte uit om je bedrijf aan te sluiten bij het Platform Circulair Flevoland.

Inschrijven voor de bijeenkomst kan hier.

Programma

– Inloop en ontvangst
– Welkomstwoord door dagvoorzitter Marieke van der Werf en
vraaggesprek met gedeputeerde Jan Nico Appelman, en wethouder
Jan Hoek van Almere
– Keynote spreker Paul Kragten, directeur en eigenaar van Van Duijnen Groep
– Samen aan de slag

Tafel: Circo Tracks workshop Circulair Design & Ondernemen

Tafel: Workshop Circulair Inkopen voor overheden en bedrijven

Tafel: Hoe financier ik mijn transitie naar een circulair Business Model – RVO Nederland

Tafel: Almere – Schrijf mee aan het beleid voor het Uppcycle centrum. Wat heb je als bedrijf aan grondstoffen nodig en hoe?

– Plenaire terugkoppeling
– Afsluiting met circulaire lunch en verschillende informatietafels

Dit veld mag niet leeg zijn. Selecteer een vervoermiddel.

Dit veld mag niet leeg zijn. Voer jouw vertrekpunt in.