FlevoTop

FlevoTop

leestijd
0

leestijd:
± 0 min.

Op zaterdag 7 oktober vindt Flevolands eerste FlevoTop plaats. Omgevingsvisie FlevolandStraks beeld: Logo Flevotop Inwoners van Flevoland buigen zich samen over de vraag “Hoe maken we Flevoland nog sterker?”. De provincie wil via de FlevoTop meer zicht krijgen in wat mensen vinden en op welke wijze zij betrokken willen worden bij de grote vraagstukken van de toekomst.

Tijd: 11:00 – 16:00
Plaats: Provinciehuis te Lelystad

Inschrijven

Vragen over de toekomst

Flevoland is een prachtige provincie met een bijzonder eigen verhaal. Tegelijkertijd moet er worden nagedacht over de toekomst van Flevoland. Hoe zorgen we voor onze energie in de toekomst? Hoe zorgen we ervoor dat het prettig wonen, leven en werken is en blijft in Flevoland? Vragen die onherroepelijk op ons afkomen. Vragen waar we als provincie het antwoord nog op moeten formuleren en waarbij we input van inwoners willen. Tijdens de FlevoTop gaan Flevolanders met elkaar in gesprek over deze onderwerpen. Ieder vanuit zijn eigen ervaring, op zoek naar gezamenlijke ideeën.

Praktische zaken

  • Er is voldoende parkeergelegenheid op de parkeerplaats achter het provinciehuis.
  • Centraal busvervoer: vanuit iedere kern buiten Lelystad zal een bus rijden naar de FlevoTop. Op het inschrijfformulier kunt u aangeven of u daar gebruik van wil maken.
  • Kinderspeelhoek: kinderen kunnen meekomen naar de FlevoTop. We zorgen voor vermaak en toezicht. Ook dit kunt u op het inschrijfformulier aangeven.

Bijdragen

Wil je meedenken over de toekomst van Flevoland? Meld je dan aan voor de FlevoTop. Hou de website in de gaten voor meer informatie en praat alvast mee via Facebook en Twitter.

Voor eten en drinken wordt gezorgd. Met speciale dieetwensen wordt rekening gehouden.